Tema: Nova Mixeta
Videti jedan post
Star 07.02.2011, 17:54   #5
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

drugare ja sam uzo nov martin wisman,i nisam se pokajao ni ich...pmf1200 je u pitanju..2x350 wati,ali stvarno prave snage,znaci ima je,sto je i meni bilo tesko da verujem pre nego sto sam uzo ovaj mixer...nov je oko 450 eura..2 EQ-a,2 efekta,12 kanala,4 izlaza za kutije,2 SUb,ma milina jedna za te pare,znaci ja sam i vise nego zadovoljan sta sam dobio za te pare,jer iskreno nisam icekivao toliko,ali ispalo je bas ok kupovina....meli licno dinakord prve generacije ne svidja mi se kako radi...druga generacija vec skroz nova prica,milina jedna..ne kazem ja da je wisman bolji od tog Pm 600 1,ali i ne zaostaje mnogo,to je polovan izrabljen mixer,ko zna sta je sve proso,a ima isto ili manje snage od wismana...znaci veruj mi kad ti kazem da ovaj wisman ima pravu snagu 2x350,znaci skroz provereno...odi do pleyera i probaj mixer..ako nadjes Pm 600 u bas dobrom stanju,bila bi i to Ok kupovina,ali gledam neke oglase pre neki dan,tako neki stariji mixeri,kao da je preso voz za njih i jos traze ljudi po 600,700 evra za njih...apsurd,ako im neko da tolke pare za onakav krs,znaci ni dzabe da ga ne uzmes...pitaj isto i kolegu Boban010 sa foruma,kupio i on novog wismana,cuces utiske,a covek svirao na dosta razlicitih mixera...u svakom slucaju,nov wisman,ili eventualno ako je u top stanju-pm600..pozz
Milan$ je offline   Reply With Quote