Citat:
Originalno postovano od mojjmbg
Vule..... na kraju svog posta sam stavio objasnjenje i ovim sad se zelim ispricati kolegi Kabi sto mu vi i ja spamamo temu ali trazen sam da odgovorim pa moram...
triler mi nedostaje u krajevima kitica.... kod mene u temi zadnji snimak je zajdi zajdi i na takvu izvedbu sam mislio....
jos jednom isprike za spam u temi kolege kojeg smatram vrlo dobrim muzicarem koji svojim radom iz dana u dan napreduje a to i je cilj ovih tema bar sam ih ja tako shvatio.....
sa štovanjem Mojjmbg......
|
Nema tu spama ako se razgovara o snimku..meni samo nije bila jasna vasa opaska pa sam zatrazio objasnjenje. Ne znam o kom trileru se tacno radi i gde nedostaje?
Ovu pesmu moze da peva i Bajaga i Tose i Cune i Tozovac i Kemal i Sinan i svako da je donese na svoj nacin,i svaka da zvuci odlicno,a ako ste kolegi ukazali na nedostatak nekog trilera ili ukrasa u pesmi mene je zainteresovalo u kakav "okvir" bi je vi ubacili i ukrasili posto ste pronasli da nesto fali? Mene ovo najiskrenije zanima,pa ako biste bili ljubazni da mi objasnite? Hvala