Tema: Nova Mixeta
Videti jedan post
Star 09.02.2011, 17:05   #44
pedjajazz
Vredan član društva

pedjajazz's Avatar

Registrovan/a dana: 26.03.2008
Mjesto: Serbia
Downloads: 323
Uploads: 0
Rekao HVALA: 32
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
Instrumenti: accordion, keyboard, tenor sax, piano & guitar
Interesi: Nakon duge neprofitabilne jazz karijere, interesi su samo tezge i svadbe i punolestva,.......
pedjajazz befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
pedjajazz pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Naravno gosn Neso, da si u pravu, za 3in1, sto znaci, mikser, integrisani efekat i pojacalo, bolje a jednostavnije za upotrebu od powermate nije niko napravio, mada je cena malo jaca nego sto bi trebalo, a ono za pikovanje, ja sa tim nemam veze, greska.
Meni ni behringer nije pikovao!!!!
Ali da je prljav, i mutan, i previse mekan mikser, jeste, i tu se na vokalu najmanje osecaju greske.....
radio sam godinama na behringeru, i dinakordu powermate i 600 i 1000/2. Behringer je bio moj isao je sa mnom na manje svirke, a za vece i ozbiljnije iznajmljivao sam powermate uvek. Kada sam konacno se odlucio da promenim sound, razmisljao sam o allen & heat ili soundcraft. Sticajem okolnosti odlucim se za soundcraft, jer mi ispala lepa cena. Evo vec je mesec dana kod mene, u pocetku sam pomislio da je pokvaren,...ili da mi visokotonci na kutijama riknuli, ma uzas, nema onog mutnog ambisa koji je i na behringeru i na dinakordu bio slican,... pa sam Aleksandra72 davio na PM, da mi pomogne oko stelovanja, sve dok nisam preslusao snimak gde sam uvideo da mi je zvuk konkretniji, cistiji, jasno definisan, vokali su razumniji,... a instrument diskretan ( aranžer)!
Sto znaci navika pa navika,... navikao sam na mekani dinakord i kraj,....
Zato se slazem sa onim postom!
A ko hoce da da 2000 eura za powermate 600 i sx300 par, neka da. Ja necu!

Promijenjeno od pedjajazz (09.02.2011 u 17:08 sati)
pedjajazz je offline   Reply With Quote