Tema: Nova Mixeta
Videti jedan post
Star 11.02.2011, 19:34   #55
mimiki
Stvarno kod kuće

mimiki's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Batajnica
Downloads: 1565
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 79 puta u 74 Postova
Instrumenti: CharlesLakOB
Interesi: CharlesLakOB
mimiki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mimiki pošalji poruku preko AIM messengera mimiki pošalji poruku preko MSN messengera mimiki pošalji poruku preko Yahoo! messengera mimiki pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

to tako vi pricate,ali ja sam menjao opremu ,kupim Rolanda prvo i hocu nesto jace da uzmem nece niko ziv da kupi javi mi se na oglas jedan covek ulozim u nju 1200eura i jedva prodam za 550 eura,kupim zvucnike jamaha platim im ih 700eura sad nece ljudi za dzabe da ih uzmu,kupim miksetu jamaha 5014c kao nova niko mi se ziv ne javi na oglas i prodam za dzabe ortaku ,ali sam se opametio posle uzmem pa80 imam ga godinu dana posle ga prodam bez problema za iste pare za koje sam kupio......i tako je za sve...taj dinakord sto vi pricate da je skup uvek ce raditi posao ekstra i uvek ako se odlucis za nesto bolje mocices da uzmes dobre pare za njega....a pitanje je da li je bolje to sto vi kazete od dinakorda ,meni su rekli ljudi ovde sa foruma tako isto kad sam prosli put kupovao miksetu i kad sam uzeo Yamahu 5014c da je ona bolja od dinakorda , a jeste malo sutra....prvi put kad sam radio sa dinakordom preporodio sam se ....