Videti jedan post
Star 16.02.2011, 20:36   #8
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Samo da se "pohvalim" koji sam baksuz, ucio iz ispitnih lista i potrefila me 2 teoretska i ovo sto mi je vaxter poslao (relacijska algebra) to uradim, a ovo ostalo, (moram velikim slovima pisat) NISTA NISCIM 3 od 8 uradio i jos 2 svojim rijecima nesto bezveze al nista to! Nikad u zivotu nisam vidio ta pitanja hbt. to u knjizi negdje zavuceno.... Kako sam bio zivcan, jos mi dodje asistentica kaze ta 3 zadatka odlicna a ovo ostalo slabo kolega.... Jos uz to, dan mi us... idem idem 100 metara od faxa i pukne mi narukvica koju mi je cura kupila.... ajd dobro popravio sam je za 15 minuta u nekoj zlatari, idem jos sto metara i vadim dvije po 20 km (koje su se od presavijanja u dzepu) poderale do pola..... nemam sta vise za reci. netko me prokleo na danasnji dan, najbolje da ne pisem nista jer bi mogao "bann" dobiti.... eto kakav sam baksuz! Sljedeci rok je u 6 mjesecu, al najbitnije je da ne odustajem! Hvala vaxteru na pomoci hvala svima!!!