Videti jedan post
Star 18.02.2011, 02:25   #3
mimiki
Stvarno kod kuće

mimiki's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Batajnica
Downloads: 1565
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 79 puta u 74 Postova
Instrumenti: CharlesLakOB
Interesi: CharlesLakOB
mimiki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mimiki pošalji poruku preko AIM messengera mimiki pošalji poruku preko MSN messengera mimiki pošalji poruku preko Yahoo! messengera mimiki pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

pravimo poređenje samo ,jednostavno više pruža za manje pare ,i farbe i ritam i dobar vokoder...(pricam o pa1x jer njega imam) dobra dirka kvaliteno izradjen i ne treba ti pored njega nista kupiš za 1400eura u super stanju a G70 platis 1600e i treba ti jos i solo pored njega ...zato i kažem staviću demo jedne rumbe i neka se stavi neki dobar demo od G70 i ajde da ga merimo ,salim se naravno to je moje misljenje ,probao sa i E80 i meni se lično ne dopada.....e da i rukovanje samom klavijaturom za zivu svirku mi je takodje nekako zgodnije na korgu...ebi ga milance
bas sam pricao pre neki dan sa stevom s bez- kose mislim da ga Jefta zna svirao je dugo G800 i onda je svirao E50 i kleo se u Roland i čovek kad je čuo pa80 kupio ga i rekao je nikad više Roland,jedan od primera ,inače je dosta spretan sa sređivanjem,i uvek je imao neku solu klavijaturu uz aranzer da napomenm (TR) .roland polako ali sigurno izumire sto se tice aranzera a sto se tice fantoma i to tu je glavni....voleo bih jednog takvog

Promijenjeno od mimiki (18.02.2011 u 02:29 sati)
mimiki je offline