Ja ipak mislim da bi ti morao prvo da resis osnovnu stvar kod svega toga a to je zvucna karta .Prije nego kupis sta god drugo,Jer nisi napisao dali koristis kucni racunar ili prenosni i samim tim se odma otvaraju druge opcije koje bi moguce bile za tebe povoljnije.Ako imas sad zvucnu kartu sa samo tri ulaza kako kazes znaci integrisanu ona ce ti biti prva stvar koja ce da ti smeta.Ako nemas ni USB-MIDI adaptera moja bi ti preporuka bila da namiris koji evro i uzmes sebi neku bolju kartujer sve te malo bolje karte imaju i midi ulaze i odma si resio dva problema od jednom.USB-MIDI ti je odprilike oko 30 eura a neka malo bolja polovna karta se nadje za malo vise novca i onda mozes da koristis obicni midi kabal koji kosta 5 eura i verujem da ces biti zadovoljniji .Sto se tice samog softvera za pocetak ti je dovoljan Cubase Cakewalk Ableton live koji god od ovih ili neki drugi jer svi oni imaju vec u cebi neke Vst koje mozes da koristis ili potrazis sebi Komplete7 od Native instrument i imas sve u jednom.
|