Videti jedan post
Star 25.08.2005, 22:37   #10
Enva26
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 05.05.2005
Downloads: 124
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Enva26 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Hey Momci hvala svima

Problem nisam napravio jos ali hvala svima sto ste pokusali da pomognete... Evo kakve sam ja srece u Nedelju sam imao svirku sve super bez problema. U ponedeljak me zove drugi covek za drugu tezgu za u Subotu ujutro velika svadba jedno 400 ljudi i kad cuo to reko moram jos da napravim ritmova da bih lepse to zvucalo. ubacim disc pokvari mi se User 2 i Flash Card. izgubim sve stvari sve semplove a backup nisam imao.. Celu noc nisam spavao isekirao se sutra dan ponesem u Service kaze mi covek da ovi OS i ove druge stvari sa WebStranice ne pomazu nista jer originalni discovi iz Korga prave taj problem ali evo vec je Cetvrtak vece jos dva dana ovaj frajer me ne zove da mi da klavijaturu. Ja zovem ovde jednog pravo jarana on me posudi svoj PA80 ja opet srecan donesem kuci i narucim novi Flash Card 16mb. Kad sta se desi greskom mojom ubacim isti Disc i napravi mi Corrupt File na ovaj Pa80 sad nece da mi primi FlashKartu. Evo poludeo sam neznam sta da radim mozda cu da idem na svadbu bez klavijature i da im igram i pjevam bez muzike ili mozda neke madjionicarske trikove da izvodim. heheh E pa sad vi vidite gde sam.. nisam jos probo sa ovim nacinom sto ste vi momci mi kazali da probam ja bih zeleo kad bih mogao da izbrisem SSD ali neznam kako taj file se nalazi unutra vidim ga sa dva kilometra odvratan mi je i moram da ga sjebem...
Hvala svima momcima kolegama i svih krajeva sveta sto pokusavaju da pomognu kad budem saznao sta je problem javi cu vama da znate kako da popravite ovaj problem jer znam i vjerujem da ce postojati jos ovakvih problema...
hajde Cao svima

Enver iz New Yorka
Enva26 je offline   Reply With Quote