Vecina ovde zainteresiranih i dobronamjernih ucesnika vjerovatno nije imala priliku da cuje sta dobar muzicar moze da izvuce iz Audye, to Korg jednostavno ne moze, jer jos ne rade s tom tehnologijom, a koliko vidim to nece raditi ni PA3... vjerovatno neki PA4 hoce.
Ja imam prijatelja Nijemca (koji nazalost ne koristi ni 9/8 niti sta drugo da bi za nasu muziku koristilo ) i ono sto on sastavi na svom malom kucnom studiju ( sam si odsvira fraze na gitari i basu a doduse opasno svira ) i jos tu uvali neke latino-duvace i kce-palce i to je smrzavanje ! Je vec duze ne trebam aranzer ali imao sam davno PA80 pa onda PA1, i Audya je definitivno tu za dve klase bolja jer Korg ne radi sa zivim snimkom (osim bubnja ali za to trosi RAM) i tu se prica zavrsava.
Tih live-loopova u Ketronu mozes imati koliko hoces, jer objasnio mi je da idu direktno sa harda, nikome sigurno nece postati malo 80GB !! RAM on koristi samo za zvukove za sviranje. Cini mi se da je rekao da ju je dobio sa 8200MB loopova!
Slazem se da treba postaviti demo sa nasim ritmovima - to bi ja volio da cujem! Jer nikome se bas ne radi od nule ali ako je neko vec probio led, to bi bilo vec nesto!
Za prodaju i kupovinu postoji sekcija malih oglasa!!!
|