Iz dosadasnjeg iskustva,sam se nacitao svega i svacega sto se tice DEMO sekcije,i veliki procenat(ne bi znao tacno koliki) su nerealni komentari.Uvek sam preferirao racionalnost i konkretne realne komentare,i mislim da je to ok.Primetio sam da dosta clanova hvale drugu stranu kako su"extra,super,najbolji,majstori",itd da ne nabrajam..a dosta od tih clanova su veoma slabo ili nikako muzicki potkovani,niti imaju nekog muzickog iskustva,osim u kucnoj varijanti.Naravno da prijaju komentari hvale(to je i normalno),ali realnoast je sasvim drugacija.Po meni bolje biti i ostriji sa komentarisanjem ali bez vredjanja i omalovazavanja,nego ga hvaliti,a on ne zna sta je na pr:gis ili as ili da su to razliciti akordi. Svako ima pravo na kometar,i svako gleda sa svog aspekta,i zato neki put ostajem suzdrzan da ne bi bio preostar.A ako ostavim komentar,mislim da sve sto napisem,tako i mislim jer sam dovoljno kompententan da dam svoj sud o tome jer moje 25 godisnje profesionalno iskustvo mi to dozvoljava.
Dell je mlad decko koji ima veliki potencijal,i verovatno ce postati jedan dobar muzicar,koga ce da cene i postuju,njemu trenutno nedostaje razliciti stilovi u balkanskoj muzici(ako sam dobro primetio)vise preferira dvojku i sumadiju,i treba mu repertoar koji se stice godinama sviranja.
Iskreno se nadam da ce mozda i postati harmonika no_1 u hercegovini,ali ima vremena....
Promijenjeno od Simke (17.03.2011 u 20:52 sati)
|