Videti jedan post
Star 17.03.2011, 21:16   #5
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo citam sta pisete pa reko da i ja nesto kazem...Dell kosto rekoste je jos mlad a dobar muzicar i idemu od ruke sviranje jer vjezba puno sto se da cuti...To je tacno da mu treba jos puno..puno iskustva da stekne sa razlicitim zanrovima,ali i to ce doc s vremenom jer je jos mlad..Vazno je da je uporan i nije mu muzika jos samo hljeb postala,vec djecko ide i u skolu itd.

@neso nije potrebno da se tako komentarise i nekome oduzme mozda moral za daljnjim radom....Ti bih trebao kao stari muzicar koji si citav zivot proveo svirajuci i opet ne znas sve da sviras i da je kako je to na orginalu i kao sto to rade vrhunski majstori npr.kao sto je to gospodin Pavkovic,Kemis,itd...da pohvalis ovaskve talente kao sto je >Dell i da mu das nadu i moral za daljim radom itd....Nadam se da se neces sada naljutiti zbog ovog mog posta...Pozz za tebe

@simke druze sto se tice akorda sigurno da nisi jedini koji sve zna najbolje...tacno je da imas iskustva vise od mnogih koji se bave sviranjem po kucama ali druze vjeruj mi da vjezbam naprimjer ja kao sto sam to ranije da ne bih bilo pjesme koju ne bih znao da skinem akorde za to mi ne treba muzicka skola...eto nadam se da se ni ti neces naljutiti zbog ovoga...

@Dell druze samo nastavi tako i nema zime za tebe...Imaces drugi zanat muziku pored tvog zanata koji sada ucis i tebi dosta koliko god da zaradis od muzike...A da li ces postati najbolji u bosni to ce vrijeme donijeti....Pozzz svima
zeljko je offline   Reply With Quote