Videti jedan post
Star 27.03.2011, 15:17   #8
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@ acekorg
hahahahaahhaahahahhaha dobro pitanje prijatelju. Necu je ja bit, ne bih digao ruku na mrava, a kamo li na covijeka
Osobno smatram da se tucom nista ne moze rijesiti! Znaci "NO" nasilje, samo diplomatski razgovori i jedino se tako otvaraju sva "životna" vrata. Osobno moje misljenje, ako muzicar(glazbenik) ovisi od svoje profesije tako da nastupa negdje i svira po nekim svadbama, gdje se i on sam osjeca ugorzeno, mora biti spreman na taj rizik poput (krađe,lopovluka...). Kad se tebi radi situacija da u svojoj obitelji imas malu djecu, zenu koja ne radi, i jos ti se to dogodi, da ti ne isplati "tvoje ne spavanje" za tu noc. Pa sta bi ti uradio, nema veze, musko ili zensko... krivo mi je sto to moram reci (pogotovo za ljepsi spol), kad ona/on tebe hoce da "zezne" onda i ti zezni nju... u tom slucaju nema diplomatike... e jedino da sad ugovor napravis, al onda ce te ispast "skuplja pita nego tepsija"... Ali eto mu ga tamo njegov obraz, nek cijeli svijet zna sta je uradio!!! Sramota! Al vjeruj mi vratit ce mu se to kad tad (sve se vraca sve se placa).... veliki pozdrav.