Naravno da trebamo iskoristiti sve sto nam aranzer pruza. Ali primjer, ne mozes raditi sa svakim introm (bar ja). Npr. Zeljko Joksimovic-Devojka, taj namjenski ritam je odlican, predpostavljam da ga dosta ljudi koristi, ali gitarska solaza u intru mi se ne svidja, jer solo dionica gitare nije dobro uradjena (jeste odsvirana dobro) ali previse je staccato, a gitara se u toj pjesmi veze (u dosta dionica), pa sam ja ovako uradio (kod te pjesme i buduci da je kod mene korg) na acc5 sam mutirao gitarsku dionicu i sam je sviram na gitari(na kljavi) samo sa delayom i reverbom i pazim da odsviram fino svaki takt, da ne iskocim ili da ne zakasnim (u intru), to je opet stvar mog ukusa i to sto ja hocu da bolje ispadne

... A kad je narodna u pitanju, trudim se da sto bolje odsviram sam te dionice, radi moje "kondicije" prstiju i vjezbe, iako naravno da znam pustiti intro i piči sto bi se reklo... Preferiram pustanje intra,"em" sto je to legalno u nasem svijetu (muzickom) "em" sto ti to odradi 70% posla i odmah si laksi, fakticki, tvoje je samo da drzis akordiku pravilnu i to je to

veliki pozdrav.