Posto su mi podosta matirali farovi,i dosta utice nocu,gledam malo po forumima za odrzavanje auta,svakakve stvari preporucuju za skidanje,od vodenih smirgli p1000,1500.2000,u kombinaciji sa nekim namenskim polir pastama koji kostaju cak i po 20e.Sve u svemu kad se sabere treba manje-vise oko 25-30e za uspeh i da dobijete kao nove farove.Medjutim neki lik kaze da je sasvim dovoljno i cak preporucuje svima da se koristi neki stari pamucni peskir, i.....*"PASTA ZA ZUBE"*

Posto sam mislio ,i vec resio da puknem tolke pare za svu tu hemiju,rekoh nista ne kosta pa da probam. Nisam verovao ....moji farovi su progledali,i sad su ko novi.Prosto neverovatno,za ono sto se treba odvojiti pozamasan novac,ovde se prodje sa jednom pastom za zube .Koga zanima nek se pridrzava sledeceg uputstva.
-dobro oprati far i osusiti ga
-uzeti parce pamucne krpe(peskira,vate),naneti pastu za zube,i trljati oko 10-15 min
po faru,naravno ne pritiskati jer moze doci do pucanja,vec onako sa osecajem trljati.
-kad se lepo sve ispolira,isprati lepo sa vodom
-pasta za zube mora biti iskljucivo bela,bez onih dodataka zelene,plave,crvene ili bilo koje druge boje,znaci iskljucivo bela pasta,po mogucstvu kolynus,ali i ne mora,bitno je da je bela pasta za zube.
Posto su mi plasticni farovi,ne znam dal ce isto da ima efekat na stakleni far,i za to nisam siguran i ne odgovaram.Verovatno to neko i zna od vas,ali eto hteo sam da podelim to iskustvo.
Rezultat je vise nego zadovoljavajuc.Ko proba nek se javi sa rezultatom!