Videti jedan post
Star 31.03.2011, 01:52   #28
Vule
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

ja cu samo da se nastavim na Vaxtera sa jos nekim objasnjenjima,cisto da bi vam sve bilo jasnije:

Cena kompletnog Menija je kao sto Vaxter rece 13 eura ili 1300 dinara,u to ulazi hladno predjelo,sir,kajmak,prsuta,proja,itd...,vrlo bogato napravljeno,Domaca Corba i nakon toga Mesano Meso takodje vrlo bogato spremljeno sa salatom po izboru. O svemu ovome se mozete informisati na sajtu restorana kao i o cenama pica itd. Pice nakon svega toga ide normalno kao u svakoj kafani,sto popijete platite i to je to. Cene su takodje vrlo pristojne.

Sve ovo je bitno prvo iz razloga kapaciteta restorana koji nije velik i da bi se znala postavka cele price trebalo bi nekoliko dana pre skupa da se obave rezervacije i da sve to bude kako treba. Drugi razlog za ovakvom pricom je takodje sto je u toku post i mozda neko od kolega posti i za njega treba da se organizuje drugaciji meni,takodje ce doci i kolege koje mozda ne jedu svinjsko meso,pa da se i tu obavi priprema itd...ima stvari o kojima treba povesti racuna na vreme da bi na zurci sve islo kako treba.

Muzika je komplet organizovana takodje,to sam valjda vec napisao negde,vise se i ne secam i neka to bude malo iznenadjenje,bice i nekih pokloncica za clanove itd...za sada ono sto znamo sigurno da je cela uprava YU-MIDI-ja tu,neko dovodi i supruge sa sobom,povedite i vi vase, tako da je jedan sto za petnaestak ljudi vec postavljen ( neki na zalost ne mogu da dodju ovoga puta ali planiramo da ovakvi skupovi postanu tradicija )...jedino sto mogu da kazem,dobrodosli
  Reply With Quote