Videti jedan post
Star 11.04.2011, 17:10   #1
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

To je slika kako izgleda nagrada od prosle godine,verovatno ce se u toku dana pojaviti i na Korgovom sajtu a sto se tice toga kakva je za "nasu" muziku?Koju nasu muziku???Mislis na produkciju?Pa ako mislis na to mi imamo najgoru produkciju u svetu ljudi i mnogo je tesko postici taj novo u PM . . . Imas sve moguce semplove i multi semplove odradjene,Pa3x ih podrzava u potpunosti i kakav ce da bude za "nasu" muziku . . . BABAROGA kao i svaki kad se dobro sredi!!!Maxx Eq,Maxx bass i ostalo ti samo ime kaze Mirandes,profesionalni plug in-ovi koji su ubaceni direktno u klavijaturu i koje podrzava novi operatvni sistem i tu je sve jasno kao dan,samo mogu da poboljasju zvuk i o ne za malo nego za malo vise!Necu vise da ulazim u diskusije ali mislim da ne treba odma pljuvati po klaviajturi i jos nesto!Sto se tice Led dioda odma su mi crkle dve pa i dalje sviram i nista mi ne smeta,imam garanciju jos godinu i po pa se ne sekiram a mislim da cu vrlo brzo preci na Pa3 pa neka garanciju iskoristi srecni kupac koji kupi kod mene Pa2xPro koji je takodje odlicna klavijatura