To je slika kako izgleda nagrada od prosle godine,verovatno ce se u toku dana pojaviti i na Korgovom sajtu a sto se tice toga kakva je za "nasu" muziku?Koju nasu muziku???Mislis na produkciju?Pa ako mislis na to mi imamo najgoru produkciju u svetu ljudi i mnogo je tesko postici taj novo u PM . . . Imas sve moguce semplove i multi semplove odradjene,Pa3x ih podrzava u potpunosti i kakav ce da bude za "nasu" muziku . . . BABAROGA kao i svaki kad se dobro sredi!!!Maxx Eq,Maxx bass i ostalo ti samo ime kaze Mirandes,profesionalni plug in-ovi koji su ubaceni direktno u klavijaturu i koje podrzava novi operatvni sistem i tu je sve jasno kao dan,samo mogu da poboljasju zvuk i o ne za malo nego za malo vise!Necu vise da ulazim u diskusije ali mislim da ne treba odma pljuvati po klaviajturi i jos nesto!Sto se tice Led dioda odma su mi crkle dve pa i dalje sviram i nista mi ne smeta,imam garanciju jos godinu i po pa se ne sekiram a mislim da cu vrlo brzo preci na Pa3 pa neka garanciju iskoristi srecni kupac koji kupi kod mene Pa2xPro koji je takodje odlicna klavijatura