Videti jedan post
Star 22.04.2011, 00:52   #8
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od brankocustom Pokaži Post
Pokusao sam da postavim ritam za download, ali ga ne vidim u sekciji...zove se Dvojkabegin....ajde ako neko proba, neka javi da li radi kod vas. Kod mene radi promena taktova na svim delovima ritma (na svim intrima,varijacijama, prelazima i krajevima...), a prihvata i "strechovanje" iz cubase-a, tako da je moguce imati i razlicit tempo. Ovaj ritam je primer za to.
Napomena: razlicit tempo se nevidi u realnom vremenu(stalno pokazuje brzinu 98 od dvojke sa prve varijacije, ali begin na drugoj varijaciji svira na otprilike 125, ali prikazuje 98)...
ajde isprobajte...pozz
dragi kolega,nemate razloga da tako reagujete.
Od ovoga sto ste vi napisaali u vasem stylu Dvojkabegin nema nicega sem promene taktova ali promene tempa nema i koliko ja znam za sada i nije moguc na Rolandu GW8.
nisam vas najbolje razumeo,da li vi imate GW8 ili ne?Na koji nacin ste vi probali vas ritam pa ste stekli utisak da se tempo menja?

Sve u svemu ja na ovom forumu iznosim moje misljenje i nemam potrebe da pisem nesto sto ne mislim.Nema potrebe da se bilo kome izvinjavate,posebno meni ne.

Zelim vam puno uspeha u daljem radu i ucestvovanju u diskusijama koje se ovde vode.