Videti jedan post
Star 22.04.2011, 01:15   #4
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Nesaband
Druze nepravedan si prema kolegi,ritam bas odgovara ovoj temi kao i sve sto je napisao o njemu,pretpostavljam da nisi bas najbolje razumeo o cemo smo raspravljali pa zbog toga takva reakcija.Seti se da si me pitao za onaj ritam rumba-begin-dvojka,a reko sam ti da hocu da ga uradim malo drugacije kako bi priblizio brzine u varijacijama,e pa to je upravo taj nacin o kome kolega Branko i ja pisemo u ovoj temi.
@brankocustom
Kako sam shvatio "Strechovanje" je funkcija koja automatizuje ceo proces pravljenja ovakvog ritma(sa promenjenom metrikom) postupno?
Tema je vrlo korisna ne samo vlasnicima GW8 nego i vlasnicima drugih brendova tako da ne treba da odustajete tako lako nego samo napred,pisite i dalje o svemu sto moze biti vazno i od pomoci drugima.Ja sam sebi napravio ritam(brzina 140) koji u jednoj varijaciji ima 7/8 a u drugoj brzu dvojku(njena brzina odgovara brzini obicne dvojke oko 200),vrlo koristan ritam...
Primetio sam da koristis vise traka za bubanj,to je odlicno,samo mi se ne svidja tvoj izbor boja ali to je vec stvar ukusa.recimo po meni Standard3 kit ima odlicnu bas pedalu na B1,naravno za pojedine zanrove i njihove ritmove.
Boban010 je offline   Reply With Quote