Videti jedan post
Star 24.04.2011, 21:56   #6
gega
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
gega befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard **

Ma kakva mrznja..o cemu vi to pishete..? Zasto tako ?Ko koga mrzi?Ako vi smatrate da vas neko mrzi samo zato sto vam ukazuje na nebuloze koje pisete onda imate sami sa sobom problem.
Znaci ne govorim o nicemu drugom vec samo o vasem pisanju o i oko elektronike.
Da ne bi sada ispalo da ja imam nesto protiv vas.....citiracu vas .
U temi menjanje RAM proshirenja kod Yamahe gde se proshirenje uglavljuje u slot pitate dali se to lemi....???? Koji ram se lemi ????
Da ne idem daleko evo i jedna izjava koja je jos uvek vrh vrhova..:
,,
Drugari , naj verovatnije da je kvar u napajanju , mozda ekosi ili neki hladan lem nije to nista strasno , i ja imam nameru da kupim tyrosa 2 naravno polovnog jer nemam novaca za novo . Al meni je lako sa kvarovima jer sam elektronicar serviser , odma otvaram i menjam ekose , to su elektrolitski kondenzatori male vrednosti koji sluze upravo za startanje chopera a i za pouzdan rad . To je to ,,

Znaci svi koji imaju Tyrosa 2 neka iz preventivnih razloga menjaju elektrolitne kondenzatore...??? Jeste li vi nekada otvarali Tyrosa II ???

I nemojte da pisete nista pre nego sto postujete ovakve stvari. A protiv vas...ponavljam nema niko nista samo ste vec upadljivi sa slicnim postovima i postovima koji nemaju veze sa temom kao i davljenjem modova preko privatnih poruka. Nemojte pisati repliku i nemojte sami sebe jos dublje zakopavati.

Promijenjeno od Ace (24.04.2011 u 23:17 sati)
gega je offline