Videti jedan post
Star 02.05.2011, 22:04   #4
Teodor
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Teodor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Druze to sto ti je izbacivalo style select failed moze da znaci ili da su ti neispravni ritmovi ili da ti je neispravan flopi(mislim na disk ne na drajv) Desava se da se ostete pojedini sektori na njoj pa onda klavijatura nema pristup cjelokupnom sadrzaju diskete. Ne vidim na koji nacin bi to moglo biti povezano sa OS. Sad to sto si radio sa OS, ispravljaj kako znas, ti znas bolje sta si radio. Imas ja mislim i na forumu kompletno uputstvo za reinstaliranje OS i ucitavanje resursa, cak mislim da ima i u download sekciji sve sto ti treba a sto se tice ritmova reci tom drugu da ti snimi set na drugu, ispravnu disketu koju ces prethodno da formatiras i trebalo bi da radi ako radi i kod njega.
Mozda i nisam u pravu ali imam pa80 vec 5 godina i desavalo mi se to nebrojeno mnogo puta. Snimim svoj set sa klavijature na disketu, isprobavam nesto novo i posle recimo 7 dana pokusam da vratim moj stari set u klavijaturu i on ne radi. Diskete su jako ''kilave'' i osjetljive pa ja uvijek sve sa disketa presnimavam u komp..Trudi se i ti ako si u mogucnosti, da posle ne bi cupao kosu sa glave
Pozdrav!
Teodor je offline   Reply With Quote