Videti jedan post
Star 05.05.2011, 19:51   #161
No.1
Odomaćeni član

No.1's Avatar

Registrovan/a dana: 03.04.2007
Godina: 41
Downloads: 1585
Uploads: 6
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa3x
No.1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
No.1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od milanceshow Pokaži Post
Cuje se kako izlazi bas i bas bubanj na onom snimku.Cuje se opseg u kome oni izlaze.
Kamera hvata zvuk kako hvata,ali koliko sam se naslusao video zapisa sa svojih svirki gde se secam sounda koji sam imao,trebalo bi da znam koji opseg kamera hvata,a koji ne......

Nema to veze Vule sa orjentalnim instrumentima i sa orjentalnom muzikom,ali ima veze sa opsegom koji izlazi iz klavijature.Ja nisam cuo na onom video snimku to sto sam ocekivao od jedne top klavijature.Ali sam mozda cuo to sto sam i ocekivao od korga......

Apsolutno nisam pocenio korga,niti imam zelju da pocenim bilo koju klavijaturu.Ja sam klavijaturista celog zivota i volim da mi klavijatura zvuci masno i mocno.

Korg nudi zanimljiva tehnicka resenja,ali meni to nije toliko bitno koliko sam sound koji dobijam iz klavijature.
Neko voli sound kao da je u sred nekog satora ili barake.
Harmonikasi vole da se cuju samo harmonike,a ritam sekcija samo suska iza njih......

Bitno je imati svoj sound po kome cete biti prepoznatljivi.
-----------------------------------------------------
sto li sam se ja bezpotebno raspisao? hehe

Kupite Pa3 i uzivajte........
Treba imati razlicito misljenje!Zato smo ovde na forumu........
Postovano sa mobilnog uređaja

Milance je dobro konstatovao neke stvari, koji fakat na prvi pogled su takvi.
Korg ima katastrofalno losi fabricki stylovi i na ovim demo-a se to vidi i dobija se los utisak da je sve katastrofa i tanko.
Medjituim poznata je i druga stvar da svi Korgovci imaju setovi puni sa kvalitetni semplovi pocevsi od bubanj...na dalje...i onda tu je prica vec druga.
Gde za razliku od Rolanda jos nema takva mogucnost (RAM semplovi)
I bez to ima puno mogucnosti da se dobije prilicno dobar zvuk od ROM elemenata..ali ...da ne duzim...

Ne bih da sporedjujem to je duga prica i stvar ukus...
Ali kad bi neko birao izmedju E-80 i 2x,3x.. Korg bi pobedio ...jer kompletno je jaci..
Eto i Milance kad bi morao da svira bez Fantom-a....pitam se sta bi odabrao ???!!!