Videti jedan post
Star 20.05.2011, 00:37   #16
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

@ella 85
Kolega konacno sam uspeo da te skontam sta hoces reci. I ok je sve, moze tako da se uradi i ova terca. Kontam sad i zasto nanovo stavljas +4 u sound mode.

Odgovor koji si mi dao nije celosno tacan. Kad dignes u ensemble za +4 podigne se samo Upper na koji si podesio Normal ili Mute. Ostali koji su na Off ne podizu se. Kod ensmeble je loso podesiti user scale jer tu se transponira i donji glas.
Kako i da je necemo sad o tome, da se navratimo na nas slucaj.
Mnogo si nervozan bre brate, @negovan niti je trazio tercu niti je rekao da nemoze tako kako ti kazes a odma ulazis u raspravu sa njega. A da budemo iskreni nije ti ovo prvi ispad ovako ali necemo o tome. A preko DK sigurno moze ... al ne na pa500. Sve ti pisem dobronamerno, ne napadam te nikud i ocekujem takav odgovor ukoliko hoces odgovoriti na ovaj post.
Da ne duzim i ja raspravu evo ja cu napisati detaljna uputstva za kolegu @cane612 koji je trazio tercu a jos je nije dobio.

@cane612
Slusaj sad ovako .... idemo na nacin od @ella 85, isprobao sam i moze tako.
- Udjes u sound mode, odaberes boju harmoniku sa koju ces svirati tercu i ides menu - Basic i dodas nov oscilator. Recimo ako je na 3, okrenes na 4.
- Sad ides tu na drugu stranu OSC Basic i sa strane menjas oscilatore procitas kod High STD gde stioji multisempl harmonike (oni su sa brojeve od 96 do 111). Zapamtis koji je to oscilator i ides na streljku u ugao i copy oscilator. Pojavi ti se prozorcic i odaberes From - oscilator gde je bila harmonika ....To - zadnji oscilator, onaj koji si ti dodao. Stisnes OK i odaberes taj zadnji oscilator tu u OSC basic i stavis mu Transpose na +4.
- Sad ides Menu pa Pitch i odaberes prvi oscilator. Stisnes opciju "Fixed Scale". I ovako memorises boju na novo User mesto kao tercu.
- Sad u Style play se vratis i stavis ovu boju na Upper, stavis efekte i podesis kako hoces. Na user scale odaberes Scale User. Tonove: C, D, E, F, G, Ais i H podesi na -99. Key stavis na G za Gmol Memorisi kao performance i to je to.

Promijenjeno od Ace (20.05.2011 u 01:36 sati)
Ace je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, Ace, za koristan post:
cane612 (20.05.2011), korg_pa800 (08.05.2012)