kablovi su bili sasvim uredu, ne znam u cemu je vise problem... Nije mi samo jasno da u toku svirke (bas se sjecam svirao sam kafansku pevacicu) u toku forspila nestane sve.... samo ritam ostane... Svirao sam sa semplovima odjednom u forspilu nestade sve samo osta ritam, ali u ritmu mi je sempl gitare koji se cuje (cuo se onaj rif na rumbi), a desna ruka(boje) NE RADE... pa sam pjevao onako na suho i namjestio fabricke harmonike(na brzinu) ali jok, ni one nisu radile....

stvarno ne znam sta da radim vise... Provjerio sam ja i kablove dok sam pjevao, provrtio ih ljevo desno, sve je bilo na svom mjestu... ali jok, nista se nije culo...

Dodato:
evo klavijatura je vracena sa servisa, ubacili su mi 256 mb rama, tako kazu da je do rama

cudno.... ja cu opet pisati ako bude nekih problemcica. Hmmm i jos jedno pitanjce, ne vezano(a moguce da je i vezano za ovaj "kvar") hocu ucitati ponovno komplet tvornicke postavke, znaci onaj fajl od 120 i nesto megabajta, dal se to radi (ono, drzim intro kad palim sint....) ili samo idem na media>utility... i dal' da poslje toga radim sa ucitavanjem globala ili bez globala(svoga seta i samo nastavim dalje "nadostiklavati" boje i ritmove)??? Samo jos ako nije to problem da mi objasnite... Hvala puno od srca