Videti jedan post
Star 25.05.2011, 10:52   #3
makso68
Odomaćeni član

makso68's Avatar

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
makso68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Hvala puno drugari!
tranzit,druže,imao sam ja neki predugovor sa nekadašnjim Diskotonom iz Sarajeva(u to vrijeme jedna od eminentnijih kuća u našoj lijepoj Yugi)daleke 1987.g.Onda me zakačilo odsluženje vojnog roka,a pošto nisam bio baš ˝primjeran vojnik˝,naprotiv,bio sam vrlo zločast,nisu me pustili na probna snimanja,pa mi je to propalo..Onda se to moglo odraditi i bez para..Kasnije sam upao u ova ratna dešavanja u BiH,a poslije rata nisi mogao ništa uraditi bez dobre materijalne logistike..Sad bih imao želju za takvo nešto,ali nemam materijalnih mogućnosti,školujem djecu(imam sina na fakultetu,kćerka je još u Osnovnoj školi),tako da duži period neću moći ostvariti takvo što..Imam namjeru nešto odraditi u lokalnom studiju u B.Luci-Čelincu,koji,s obzirom na uslove,radi prilično dobru produkciju,a ne košta puno.Ali,šta i kad uradim?Tek onda moraš imati logistiku za promovisanje i reklamiranje materijala,a i ovaj materijal,koji bih ja snimio,nema baš širok krug slušalaca..Znaš i sam šta sad prolazi,neki likovi u tehno i folk fazonu,koji su,kao po pravilu,na granici sluha(čast izuzecima)..Uradiću ja to,ali čisto da nešto ostane djeci poslije mene...U svakom slučaju Hvala ti na pohvalama,koje,od tako sofisticiranog stručnjaka zaista gode.Pozdrav i svako dobro!
makso68 je offline   Reply With Quote