Videti jedan post
Star 25.05.2011, 15:31   #6
Jovan4e
Vredan član društva

Jovan4e's Avatar

Registrovan/a dana: 30.01.2010
Mjesto: Makedonija, Prilep
Godina: 32
Downloads: 1098
Uploads: 12
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: Roland G-1000 Korg PA1X pro, PA3x
Interesi: Sve sto je interesantno
Jovan4e befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Jovan4e pošalji poruku preko MSN messengera Jovan4e pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ova masina je kod mene vec 2 godine ali nikad ga nisam ostavljao u vlaznoj prostoriji. nisam jos pokusao da ga ostavim upaljenog toliko dugo ali sada cu probati i to ( nadam se da ce pomoci ). Ali ako i to ne pomaze plan B mi je da ga otvorim i procistim sve u njega ( svaki dio i elektricne ploce ). Dali mislite da bi to pomoglo ? Btw Hvala vam na svu vasu pomoc. Ostavi cu ga sad ukljucen jedan dan pa izvesti cu vam za rezultat.

@I v a n Roland E96 je stari model tako da nema D-Beam controler

HVALA VAM
Dodato:
Stigli su rezultati .
1. probao sam kao sto mi je drug Milance rekao ali nisto od toga. Bio je ukljucen skoro 12 sati nikakvu promenu nije bilo.
2. Rasturio sam ga i ocistio svaki deo u njega ali opet nista
3. probao sam da promjenim unutrasnje kablove koji vode od leva kontrolna ploca kon desna kontrolna ploca. Znaci kablove na koju sam im promenio mjesta se nalaze na levu kontrolnu plocu. kada sam zamjenio te kablove ukljucio sam masinu i opet nikakve promjene, a onda sam vratio te kablove svaki na svoje mjesto pa kada sam ukljucio sve kontrole su se vratile kako bi trebalo da bude i sve je funkcionirao kako treba . Btw napravio sam neke fotke na te kontrolne ploce iz Rolanda. Sada napravicu jedna fotka u Paint za da objasnim koje kablove sam promjenio a onda cu ih postirati na ovu temu, pa nadam se da ce taj nacin da pomogne i na neki drugi spostvenik Rolanda E96 (naravno ukoliko ima isti problem) I izvinjavam se moderatorima ako postavim slike na pogresnom mjestu. Ziveo Yu midi . pozz iz Makedonija
Dodato:
Stigli su rezultati .
1. probao sam kao sto mi je drug Milance rekao ali nisto od toga. Bio je ukljucen skoro 12 sati nikakvu promenu nije bilo.
2. Rasturio sam ga i ocistio svaki deo u njega ali opet nista
3. probao sam da promjenim unutrasnje kablove koji vode od leva kontrolna ploca kon desna kontrolna ploca. Znaci kablove na koju sam im promenio mjesta se nalaze na levu kontrolnu plocu. kada sam zamjenio te kablove ukljucio sam masinu i opet nikakve promjene, a onda sam vratio te kablove svaki na svoje mjesto pa kada sam ukljucio sve kontrole su se vratile kako bi trebalo da bude i sve je funkcionirao kako treba . Btw napravio sam neke fotke na te kontrolne ploce iz Rolanda. Sada napravicu jedna fotka u Paint za da objasnim koje kablove sam promjenio a onda cu ih postirati na ovu temu, pa nadam se da ce taj nacin da pomogne i na neki drugi spostvenik Rolanda E96 (naravno ukoliko ima isti problem) I izvinjavam se moderatorima ako postavim slike na pogresnom mjestu. Ziveo Yu midi . pozz iz Makedonija

Promijenjeno od Jovan4e (26.05.2011 u 23:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Jovan4e je offline   Reply With Quote