Tema: Korg M3
Videti jedan post
Star 22.10.2007, 14:54   #20
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard :)

Pa moj drugar koji je uzeo M3 je imao extrema!Kao prvo to sto ti pricas ovde o mossu to ljudi neznaju sta je,razumes?Oni koji sviraju narodnjke njima daj klavijturu sa 5-6 boja (Gajde,neki dobar brzi mono lead,kva kva boju sa yamahe) i oni su prezadovoljni i ja ne znam sta ce njiima uopste sempleri i takve stvari,nek kupe dx 11 ili V50 i zavrsili su posao i svi ce da kazu zvuci ubija!Usnimavao sam neki solo koji je sviran na m3 u cu base i pazi ovo,ali dobro pazi!Koju god klavijturu da uzmem i snimam sa nje audio u cu base ne zvuci mi ni pola kao neki od vrhunskih virtualnih sintova koje koristim!Korg Extrem mi je naa nekim bojama zvucao stvarno bolje od tih sintova jer ima onu lampu koja stvarno daje toplinu zvuka da to nije normalno ali sam se odusevio kako mi je ispao snimak sa M3 veruj mi!Koristio sam neke padove i uspeo sam u samoj klavijturi da ga nastelujem jebe kevu kako zvuci veruj mi!A snimao sam sam i klarinet sa korga tritona studio koji ima moss ugradjen i svirao mi je solo Grga,vrhunski klavijturista e za to skidam kapu i extremu skidam kapu za organe,klavire neke gitare i tako te stvari ali veruj mi da ovaj M3 ima mnogo pozitivnih stvari!I ne mogu stvarno da kazem bila sta lose za Korg M3 sem to sto su mu izostavili mosss ali pretpostavljaam da ce da se pojavi jaci model sa tom opcijom i jos nekim sitnim detaljima koje su izostavili na ovom modelu i verovatno ce se zvati M3 pro