Tema: sota
Videti jedan post
Star 25.10.2007, 16:20   #5
stacato
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Postovani kolega Marco!
ja ipak mislim da ste vi jedan veliki sovinista i nacionalista...jer mislim da u muzici nebi trebali da gledamo cije je sta...prvo treba gledati tehnicku stranu izvodjenja kola "shota" a onda muzicki malo protumaciti zasto se ta "shota" svira na svim veseljima....nemora da znaci da svako ko je odsvira je albanofil....ja sam recimo iz mesanog braka mama mi je sandzaklika a otac albanac...ali smo na svim veseljima svirali Moravac,Uzicko,Pajdoshku,Shotu i sve ostalo sto stvarno vredi i sto pravi dobru atmosferu...sad ako cemo da gledamo iskreno recimo Pajdushka igra je isto kad su makedonci kao klali albance igrali su Pajdushku...sta sada da nikada ne sviramo i ne slusamo pajdushku igru pa nije fer....!!!! sta sad oni nisu tada znali mozda za uzicko kolo mozda bi bas Shote Galica igrala turski cocek ali ga nije znala u to vreme....nemoj tako da tumacis stvari ovde na forumu..jer ipak nije ti Slobodan Milosevic prepisao u testament ovaj forum...ovde ima ljudi razlicitih vjeroispovesti i tako da nije lepo da ponizavas i vredjas tvoje kolege i drugove sa foruma...tako sto isterujes visak patriotizma u sebi ovde na forumu...
ipak ispeci pa reci...a patriota budi u dusi a ne na forumu...
prijatno!!!