Bez u vrede molim, ali ako je covek svirao pa50 mislim da ce mu podjednako komplikovano biti da pocne da radi na bilo kojoj od dve ponudjene opcije i da ih usteluje onako kako njemu treba KAD PROVALI SVE FORE U STELOVANJU.
Sto se tice izrade, moj glas definitvno nece ici plasticnoj klavijaturi pored manje plasticne

sto znaci PA 800 moze, ali kad ga okuju celikom! Tih 13kg ako se dobro secam ne znaci nista prema izdrzljivosti jer je ne nosite kroz ulicu ( a i tu moze da vam ispadne) vec vadite i vracate u kola gde su sanse da se izguli veelike!
Problem sa memorijom i plocama na PA 800 je realan, mozda su to nekako resili ali onda moras da gledas serijski broj da ti ne uvale neki stari lager!
Slazem se sa cinjenicom da daju pismenu garanciju na 2 godine, ali da li vam daju istu klavijaturu da ubacite svoj set i radite dok vam ne poprave vasu? S obzirom na broj popravki koje su bile na PA 800 jedno vreme se solidno cekalo... I koji ce vam garancija kad vam crkne pred svirku??? Kome da pravdate?
Dacu jedno poredjenje: to vam je kao kad birate izmedju YAMAHA R1(PA 800) i Harly Davidson-a ( pa1x) . Yamaha je brza, laksa, okretnija ali sa njom predjete 30.000km i mozete komotno da je bacite. Oklopi i farba se habaju od kamencica, ne trpi loseg vozaca i cim joj nesto malo fali pravac servis, da ne bi zakovala pri 250km/h (sto je u vasem slucaju SVIRKA)....dok sa ovim drugim mozete isto da prodjete, doduse sporije, ali prodjete, samo sto vam traje 150.000km i nece da vas zezne i uzivacete u panorami!!! Mozda sam malo preterao ali tako ja vidim ovo...