Razlika je jer to nije isti zvuk kao na Pa2xPro,drugacije zvuci i znaci uopste nije isto!Pa2x je izlazio dosta tvrdo dok ovaj izlazi pitomije i lepse jer ima bolji master Eq ima bolje efekte pogotovo se razlika oseca na fabrickim ritmovima i prava razlika se nenormalno oseti kad se zakaci klavijtura na ozvucenje,bas mu izlazi dosta masnije i gruva i ne pravi nikakve devijacije i probijanja kad se pojaca i vise nego sto treba sto je velika razlika u odnosu na PA2xPro a ja sad ne znam da vam objasnim zasto je to tako ako neko trazi objasnjenje,to ce vam najbolje objasniti neko od inzinjera iz Korga posto su je oni pravili!Boje izlaze dosta bolje i jasnije ali se bas cuje da boja izlazi jasno sto je bilo dobro i na Pa2 ali je ovde opet bolje reseno!Ja koristim fabrickie fusove i sve elemente osim bas pedae,dobosa i otovorenog hi hat-a,odmah sam osetio razliku kako mi radi hi hat fis i gis sa istog fabrickog Jazz Rx-a,mnogo mi je realniji sada i hi hat i cinele!Mikrofonski ulaz ima malo slabiji izlaz volumenski nego na PA2xPro sto me malo nervira jer mora gain da se pojaca skoro pa do granice fuziranja ali i to sam uspeo da resim tako sto sam smanjio Acc i desnu ruku a pojacao klizace R i L i sto se set up-a mikrofona i vokalista tice tu radi 40% bolje i nema nikakve polemike!Bolji su efekti,enhacer,desser,Eq realnija terca i ima jos nekih sitnica!Pa evo svi koji su presli na Pa3x kazu da je bas osetna razlika i ovde se opet polemise ima li razlike?