Nema sta gospodine to je to

Jos sam zaboravio da ima mali milion boja!U jednoj banci sve boje sa prethodih modela,u drugoj banci Legasy kolekcija u trecoj banci Dnc i ambience boje sa Pa3x modela i ima novi Korg guitar mode 2 koji je mnogo napredniji od starog

Ja sam samo nabrajao razlike u pogledu zvuka i to ali su i velike razlike u pogledu izrade i rada klavijaure!Mnogo brze radi sve funkcije nego prethodni model,zaci ucitavanje,cuvanje,search opcija i slicno . . . Sistem dize mnogo brze i ram mu je brzi nego na prethodnom modelu!Izrada je vrhunska kad krenes od onih ivica koje su bile preblem i na Pa1 i na Pa2 ovde su uradjene metane obloge i nemoguce je ogrebati osim ako neces namerno to da odradis ekserim i slicno!Displej je mnogo cvrsci i sam mehanizam su podigli na zavidan nivo,brzi odziv i mnogo bolji pich bend i plus after touch traka koja radi fenomenalno!Stvarno sam mnogo vremena izgubio dok sam smiksao ritmove i sada sam malo vise posvetio paznje ispitivanju klavijature!Nema sta,cekam jos korekcije na OS i samo mogu reci da je odradio Korg vrhunski posao verujte mi na rec