Videti jedan post
Star 27.06.2011, 10:42   #5
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Milance ti si moj brat i ja znam da si i sredio tvoju klavijaturu i da odlicno radi ali za poredjenje isto tako uzmi one Korgove koji su mrak sredjeni jer si verovatno slusao onu X seriju koji su u sebi imali razno-razne zive setove da ih ne "reklamiram" sad ovde i to zvuci kao kanta potpisujem ali ja znam da mi je zvucao Pa1xPro i Pa2xPro pa sad Pa3x pogotovo kao da imam bateriju haubica u njemu,znaci gruva pa prebija a znam i jos neke kojima je sve to radilo podjednako dobro Imao je Roland to podesavanje na svakom elementu bubnja jos pre 10 godina ali si ti morao da kupis drum prosirenje da bi bio zadovljan sa zvukom,da kupis jos jedan workstation da bi mogao da soliras i da kupis vokalist da bi imao pratece glasove . . . Jesam li u pravu?Jos od Pa1xPro to sve imas u jednoj klavijaturi pa na Pa2xPro veliko poboljsanje svega i sada su mu 'ebali kevu!Sto se tice Master suita i Maxx-ovog paketa u Pa3x i to je imao Roland ali ni to nema nikave slicnosti sa onim u Rolandu E80 veruj mi,jer je ovde taj paket uradjen bukvalno kao plug in iz Cubase-a,pravi master Eq i mozes pogoditi svaku frekvenciju u sitnicu!Prihvatali li to ljudi ili ne napravio je Korg veliki korak napred