Videti jedan post
Star 28.06.2011, 16:55   #80
smuchac
Kao kod kuće

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Dell Pokaži Post
Ako obratite pažnju na devetu točku pravilnika, uočit ćete da pod njom piše:

"Ne budite nestrpljivi"

Što je vjerojatno i razlog zašto nema nekog posta prije tog vašeg kojeg ste poslije napisali, ako nije tako ispričavam se.
Nisam bio nestrpljiv. Postavio sam jedno drugo pitanje nakon par dana od posljednjeg mog posta,istina vezano za istu klavijaturu,ali totalno van prošlog posta koji je isto bio moj. Tu nestrpljenja nije bilo niti malo,jer nisam bumpao temu da mi se odgovori na pretposljednji post,već na posljednji,od sinoć,al od toga ništa jer su mi se postovi spojili. Iz razloga što je post uzastopan,odmah je spojen s prijašnjim i onda nije vidljiv kao nov ljudima koji pregledaju forum. Da ovu primjedbu sinoć nisam napisao,ne bih tamo ni dobio odgovor,kao što i sami vidite,a odgovorio mi je moderator koji je prije svraćanja u "moju" temu o klavijaturi vrlo vjerojatno prošetao ovuda i vidio moju primjedbu. Dakle,ništa zlonamjerno s moje strane.

Citat:
Originalno postovano od Dell Pokaži Post
Ne bih nazvao prikladnim epitet "glupav" i to pogotovo ne od vas koji ste moderator na jednom od najjačih tematskih foruma u Hrvatskoj. I sami znate koliko truda i volje treba da se forum podesi kako treba, te kolika se naknada za to dobiva i koliko to vremena oduzima.
Istina,možda i jesam pretjerao s epitetom,pa se izvinjavam iako mi nije bila namjera nikoga uvrijediti.
Nadalje,ta komanda na forumu koja to radi nije baš bistra po mom mišljenju a zašto,napisao sam gore u ovom postu i noćas u prvom postu pa o tome razmislite ako je ikako moguće da se to riješi jer iako ima svrhu,ima i nedostatak koji sam dvaput opisao. Obišao sam dosta foruma i ovo mi je prvi susret s ovakvim spajanjem postova koji imaju a nemaju veze jedan s drugim.

Eto,toliko.

Pozdrav!

Promijenjeno od smuchac (28.06.2011 u 16:56 sati)
smuchac je offline   Reply With Quote