Videti jedan post
Star 02.07.2011, 02:50   #6
savobond79
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 25.02.2011
Mjesto: Uzice ,Srbija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 9 puta u 5 Postova
Instrumenti: Ketron ,Kurzweil
Interesi: best music of the world
savobond79 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
savobond79 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

E opet ja ,,,poozzz svim dobrim ljudima .... Somi evo da ti pojasnim posto sam se dosta bavio svakakvim klavijaturama pogotovo korgovima yamahama i sada Ketron Aydia ....
OK znamo svi da AYDIA zvuci opasno dobro ali zasto kazes da ti nisu ujednaceni ritmovi ??? Pa ti mozes uraditi svoj set i na jedno dugme ga zakljucati pa da ti svira u svakom drugom style ,razumes ,promenis rtm ono ti ostane isti bubanj tako isto mozes sa basom itd... ako je to toliko bitno pa svaka klavijatura kada promenis rtm ona promeni set bubnja basa itd...kako ne mogu da se edituju pa ko ti je to rekao ???...haha pa kazem opet napravis svoj set bubnja stavis nogu koja ti se svidja pa doboss pa hihat pa volume odnose uskladis pa fx pa EQ za bubanj pa lepo sacuvas i koristis kad god hoces i u koliko ritmova hoces bar je to na AYDIa toliko prosto i dostupno ...
I opet imas tri moda ,midi setove bubnja koji su bas odlicni ali to je opste poznato jos od starih ketrona pa onda live audio bubanj znaci zivi semplovi koji ti mogu svirati po midi bubnju i jos audio loopove bubnja u neogranicenim kolicinama ihhihi e to druge sprave jos zadugo nece moci ....
A ako mislis da pustis audio loop sa Yamahe ili korga ,i koliko mozes da ih imas ?? naravno da je bauk za druge sprave pa mozes ih samo iseckati po dirkama ucitavati u sempler a to je znas i sam vrlo malo pa ja u mojoj AYDIa imam zia set pa jos gomilu Cedinih loopova bubnja pa od Pere Radmilovica bubanj takodje i opet to nije nista za nju jer sviram u real time nisam ogranicen ram memoriom ....itd

Pa nista ne fali da uradis beckup hard disca pa ako mu se nesto desi nekad negde (a nisam cuo da se ikada to desilo nekome ) ti lepo odes u prvu
kompijutersku radnju i kupis obican westerndigital hard disc i stavis u svoju klavijaturu vratis podatke i picis na svirku . Ja non stop negde letim ona je u fcase i nista joj ne fali ,alu kucise kvalitetni tasteri na njoj je kvalitet izrade na zavidnom nivou to moras priznati . A kad smo vec kod kvarenja klavijatura pa pomislite sta sve moze da se pokvari na drugim spravama setite se ram memorije na korgovima pa crkne dispej pa nemoze da se podigne e o tim problemima bi ja vise razmisljao eee druze moj plasticni turos avion nikako nece izdrzati ....

Slazem se da si objektivan ali nisi dovoljno vremena proveo sa Aydiom pa si zato doneo nekoliko pogresnih zakljucaka ....ali nije bitno tu smo svi da pomognemo jedan drugom i da saradjuemo naravno jer niko ne zna bolje nase muke od nas samih , e te proklete klavijature sto ne svirah FRULU hahahah
savobond79 je offline   Reply With Quote