Videti jedan post
Star 19.07.2011, 00:34   #8
bokivelik
Donator

bokivelik's Avatar

Registrovan/a dana: 15.04.2009
Mjesto: H 68° L 51
Godina: 42
Downloads: 684
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: KORG PA4
bokivelik befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bokivelik pošalji poruku preko MSN messengera bokivelik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard ....

Citat:
Originalno postovano od savobond79 Pokaži Post
Da Makso i ja sam imao tyros2 i 1gb rama medjutim probaj da ucitas pa nam reci sta se desava !!!! hahaha trebace ti oko 2h45min sto moras priznati na tezgi ne pije vodu . Glupo si poredjenje napravio sa tyros moras da poredis druge klavijature koje imaju ram memoriju kao korg bilo koji roland itd na aydia nema rama nego direktan pristup hd koji je 80gb !!!!!!!! ehehehe to je druga dimenzija
A dali ti druze znas da i Audija mora da ima ram memoriju preko koje rade boje jer ako nisi upucen evo sad cu ja kao laik za kompjutere i elektroniku da ti pojasnim:
Jedan dobar racunar se meri po tome sto ima jaku ram memoriju koja sluzi da za brzo manipulisanje datotekama jer je HD memorija mnogo spora i ona sluzi za cuvanje podataka. E sad klavijature i kompjuteri pune Ram memoriju svaki put kad je upalis i prazne kada je izgasis. Tako je i sa klavijaturama cim pritisnes odgovarajucu boju ili ritam odmah pozivas ram memoriju u pomoc.
Jos jedna misao. Kod korga ima jedna opcija zove se Time Slice koja od gotovog wave-a pravi ritam odnosno sece na deonice i stavlja i takt koji je tebi potreban.
Zbog te opcuje u samler-u kod korga mislim da nikad necu promeniti marku klavijature jer od jednog Wave-a napravim ritam za par minuta.
Veliki pozdrav!

"Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete"

Promijenjeno od bokivelik (19.07.2011 u 00:36 sati)
bokivelik je offline   Reply With Quote