Videti jedan post
Star 23.07.2011, 14:59   #79
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Kronos(ić)

Evo probao sam kronosa, krivo mi je bilo sto kolega Dell nije isao sa nama ali nema veze nista nije posebno propustio, osim dobrog drustva O soundu, jako je kvalitetna klavijatura, isto tako je i komplicirana hahaha, na pocetnom ekranu su bile neke boje, klaviri,leadovi,gitarice,bellovi... kad poslje sam nasao listu kao od Pa serije, posebno boje, malo me nazivciralo koju sam god boju upalio upalio se i ritam na njoj, a klavijatura je stvarno MRAK! Kosta kao sto je matrix_mo rekao 6000 km, ali stvarno i vrijedi te novce... Gitare,orgulje,strings a pogotovo bell-ovi,sweepovi i ta cudesa rade nenormalno dobro, cisto, PREREALNO!!! Ekvilajzer je cudo, cim puhnes u one klizace odmah se osjeti razlika, touch isto, skoro kao kad pogledas u boju koju hoces ona se mijenja(na pogled) hahahha, sala naravno. Znaci jednom rijecju, FANTAZIJA! Toliko od mene. P.s. sto je najbitnije je da je lagana(bar meni).
Grafički Fajlovi
File Type: jpg 23072011101.jpg (96,3 KB, 66x skinuto)
Highslide JS

Promijenjeno od mirandess (23.07.2011 u 15:03 sati)
mirandess je offline   Reply With Quote