Videti jedan post
Star 27.07.2011, 11:24   #3
mirandess
Odomaćeni član

mirandess's Avatar

Registrovan/a dana: 22.09.2010
Mjesto: Mostar
Downloads: 677
Uploads: 7
Rekao HVALA: 117
Zahvalili mu 104 puta u 95 Postova
Instrumenti: Korg PA4x, Amati Clarinet b. Casio Ctk 531, Nord Electro 6D, Musicman Luke3 :)
Interesi: Sviranje
mirandess befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mirandess pošalji poruku preko Yahoo! messengera mirandess pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo da i ja dam neki komentarcic na spravicu, jer sam i nju probao, sto se tice fabrickih boja, bas sam usporedio u odnosu na pa2x, mislio sam da su nesto izmjenili ali ocigledno nisu, distorzija single coil pro je ista, kao i klaviri i ostala cuda, to vec znate... ali ritmovi su mi fini, ima(koliko sam vidio) novih ritmova fabrickih koji su stvarno ekstra, ne svidja mi se sto je na displayu sve nekako nabacano, a svidja mi se vokoder, brz pristup (sa onim tockicima) i jedino nisam uspio da nadjem male to female opciju, ali probao sam ugl. dosta preseta.... i dobar je.... iskreno, jedino sto mi se svidjelo na pa3x i jeste vokoder..... ostalo je sve maltene isto(naravno, vjerujem da ima itekako razlike na razglasu zbog samog maxx paketa)..... cak sam probao asx prosirenje(u kojem se meni samo svidjaju bubnjevi).... isto tako, grehota bacit 200€ zbog toga(ne moze se krivotvorit, svaki put kad hoces koristit asx boje i ritmove moras ubaciti stick).... nista novo nisam rekao, ali etoo Znaci(moj savjet) tko ima pa2x, nek se ne zuri(jedino ako mu je to posao ili neka muzicka ovisnost) nek ga ne mijenja bar za jos neko vrijeme dok malo cijena ne opadne... Ako vec imate pa2x a hocete za te novce uzeti nesto, bolje uzeti kronosa... veliki pozdrav svima.