Videti jedan post
Star 27.07.2011, 17:54   #4
svrakan
Kao kod kuće

svrakan's Avatar

Registrovan/a dana: 22.11.2007
Mjesto: Subotica
Godina: 46
Downloads: 1408
Uploads: 27
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 133 puta u 116 Postova
Instrumenti: Korg pa3x pro,Kurzweil Pc3k61
Interesi: Muzika
svrakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
svrakan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Stigao mi juce u radnju Pa3 x pro 61,stavim ga iznad pa800 ukljucim na novi eon Jbl 515xt,i ucitam moj set sa pa800 na pa3x pro da cujem sta ce tu famoznoi da se desi,moram da naglasim da mi je set skroz ispeglan na pa800,prvu stvar sto sam primetio da mi je kontra gitara bila jaca na pa3 pa sam je u soundu smanjio i izjednacio,a to je uzrok efekta B koji koristim na kontri,kada sam to ispeglao,pustio sam prvo pa800,pa pa3 i sta sam cuo?Iskreno,nista sto bi me uverilo da je pa3 po soundu bolji,bas gitara malo nosi vise tih bas frekvencija ali ne znatno,zatim onaj ambience efekat na bubnjevima,meni apsolutno nije jasno sto su stavili,to kada se odpanji dobija se onaj soun pop zvauka 80-tih godina,e sad stvarno to sto ima za svaki udarac eq je dobra stvar,ali ni to me nije uverilo jer svaki sempl moze da se obradi u programu pre ubacivanja kako god zelis.O novinama tipa bolji vocalist,paljenje uppera po zelji,dodatna mesta za usere necu govoriti jer je receno sve o tome,ali moje misljenje je da ne vredi tih para i da nisu nista dalje odmakli od pa2 x pro,sem par kozmetickih fora i par dodataka,ja licno nisam ubedjen jer znam sta sam cuo i bogu hvala verujem svom uhu,sluhu itd...Naravno to ne znaci da ne valja,valja i te kako ali ne za te pare,bar meni.
svrakan je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post:
mirandess (28.07.2011)