Videti jedan post
Star 28.07.2011, 11:27   #415
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

@Simeke
Realno dovoljno je ovo-
Pa2xPro je ugradjen Master EQ koji sa kojim ne mozes pogoditi odredjenu frekvenciju i ide na gomilu!Kod Pa3 je Master EQ sa kojim mozes pogoditi najsitniji detalj,znaci tacno izvuci neku frekvenciju koja pravi guzvu i smetnju u kompletnom aranzmanu!Meni je to sasvim dovoljno da napravim bolji zvuk za 15% nego na Pa2xPro...Verujte mi veliko je 15% i to vidis kad se namontira druga klavijatura pa ti grunes posle njega!
Pa3x ima najnovije efekte i bolje i vise efekata(a "svi" znamo koliko znaci dobar efekat) i mozes sloziti i editovati vise i mnogo bolje efekte nego na Pa2xPro sto moze dovesti do poboljsanja zvuka jos nekih 10% i plus onih 15% to je 25% i mislim da je to vec vrlo vrlo osetna razlika u zvuku i eto da ne bih isao sad u sirinu ovo je sasvim dovoljno da dam par argumenata kako ce Pa3x da zvuci bolje nego Pa2xPro!A kad dodas na sve to noviji editing bubnja i to nego na Pa2xpro opet idemo jos dalje u tom pogledu . . . Jel' ovo sto sam napisao nerealno???
Izvolite na svirku da cujete razlike . . . VENI,VIDI,VICI

Promijenjeno od Marco7 (28.07.2011 u 11:29 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote