Jasno je to i jasan mi je tvoj odgovor skroz,samo kad pogledam best buy opciju,Behringer je tu jači iako se kako kažeš A&H i Behringer nemaju šta mjerit.
Ovo je kao da gledamo autoradio Sony i Alpine. Sony nudi više za manje para i zato je popularan,Golf je bolji od Focusa itd da ne nabrajam al su zato Golf ili Alpine skuplji,naravno...
Omjer uloženo/dobiveno za čobane-početnike poput mene i kolege je bitniji pa zato želim malo o tome pričat. Tvoj odgovor cijenim i poštujem,samo opet želim znati može li se to sve gledat i ovako:
Stavimo sada po strani status marki koje se spominju.
Behringer je recimo jeftiniji i ima više kanala ako tako idemo gledat,A&H ih ima manje,a koliko sam na brzinu pronjuškao po netu,ima i manje efekata. Vjerojatno su i bolji al eto,sad ćemo i to zanemariti.
Koliko se to može odrazit na naš posao koji radimo ako sam reko da nam treba 4 kanala a njih nikad dosta.
Uzmem li A&H,ubodem dva mikrofona i jednu gitaru i ostaje mi 1 kanal slobodan pošto se ja kopčam s klavijaturom u ST ulaze i tu je već gužva.
Planiramo dovest jednu curu u band. Ona je na akustičnoj gitari i pjeva jako dobro. Šta sad? Pa ne*ebali smo s ZED 10FX jer smo tada kratki za kanal.
To se kod Behringera ne bi desilo pa neka je daleko lošiji jer kad se mala nakači na mixer s nama,ostaju 2 kanala slobodna i to je već posao.
Da mi to A&H ima ne bi se zvao ZED 10 FX već bi se zvao ZED 14(FX) i izašao bi nas 420€ a i ovih 200 i kusur nam je puno...
Ispada da preferiram Behringera,ali samo sam dočarao taj gore spomenuti omjer uloženo/dobiveno. Mi nismo nikakvi profesionalci i mislim da ne moramo imati profi mixer. Zasad.
Ovo je moje amatersko mišljenje. Valjda me netko shvaća.