Videti jedan post
Star 01.08.2011, 16:57   #163
smuchac
Odomaćeni član

smuchac's Avatar

Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
smuchac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Vamo kod nas bandovi sa npr. 5 instrumenata uzme 500 € a za svatove i 1000.
Svirke nisu nešto specijane jer ja kad sam tamo,odmah slušam i snimam koju opremu imaju,kako sviraju,kako pjevaju i još nisam naišao na band koji zaslužuje tu paru. Cjena jest normalna,ali ima ih dosta koji ne zaslužuju jer brat-bratu nisu neki svirači. Nema veze...
Ja i kolega kad smo krenuli,početna cijena je bila kad preračunam u € do 110€,ilitiga 55 po glavi jer smo vidjeli da isti bandovi poput nas gone i po 200€. Za svatove nismo još ni blizu kapaciteta pa se još neko vrijeme nećemo tamo gurat.Sad nakon godinu dana se je desilo da smo najjeftiniji od svih i svi nas zovu a štimung napravimo više i bolje nego svi ostali pa smo stalno po svirkama,nekad i 4 tjedno. Cijenu smo podigli na 150€ i ide ko podmazano,mada nas sada ostali bendovi zovu i kažu nam da još podignemo cijene jer oni nemaju posla zbog nas kad smo dosta jeftiniji od njih. Sad ti budi pametan... Ako zapapriš cijenu,neće zvat ni nas ni njiha mi znamo koliko znamo i toliko naplatimo i ne precjenjujemo se ko neki pa smo sad ovakvi ili onakvi jer smo jeftiniji...
Ovu zimu ćemo vidjet šta će bit pa možda odemo do koji € gore al nećemo puno da ne bude katastrofalnih posljedica.
S vremenom smo uzeli nešto opreme i kontamo počet stavljat pare u džep sad kad se rješimo zadnje investicije koju imamo da više i mi krenemo zarađivat...

Promijenjeno od smuchac (01.08.2011 u 16:58 sati)
smuchac je offline   Reply With Quote