Pa znas druze tranzit nije to bas jedan doktor rekao...nego vise njih,a tesko da vise njih lupaju..Pre svega da znas da tu vodu na prazan zeludac preporucuju lekari svojim pacijentima,kako bi smrsali brze,ukoliko imaju neku skoru operaciju a po priordi su gojazni...Dalje procackaj malo net,i videces da u svakoj iole kasvetnoj dijeti nutricionisti preporucuju da se obavezno popije par casa voda na ste srca,da se procisti organizam...Dalje,kad sam imao 7,8 godina,stalno sam odmah kad ustanem,mada se sada ja toga i ne secam,vec samo iz price moje keve,stalno sam cim ustanem trcao na slavinu da popijem malo vode,jer mi je organizam tako trazio...Keva mislila da nije nesto sa mnom u redu i vodila me kod lekara zbog toga..Doktorka joj je rekla: kad bi bar 50% nas tako radilo kad ustane ujutru,da popije malo vode na prazan zeludac gde bi nam bio kraj"..ali to retko ko radi..poslala je moju kevu kuci,i rekla joj da me slobodno pusti da popijem ujutru vode kolko god mi se pije,nikako ne moze da skodi,tj. bas naprotiv-zdravo je..jer procisti crvea i organizam..tolko od mene
Promijenjeno od Milan$ (03.08.2011 u 04:19 sati)
|