Imaš taster FREEZE levo od registracija, odmah ispod donjeg levog dela displeja. A u podešavanjima odrediš šta hoćeš da ti zadržava....
Dodato:
E sad ja imam pitanje na ovu temu, uradio sam reset klavijature, i hteo sam da ubacim set od druga koji takođe ima t2, ali nisam uspeo ceo odjednom, preko onog bekap-a, pa sam onda probao ritmove, njih sam učitao, ali sad ne mogu sve boje i custom drums, jer je skoro sve u njegovom setu semplovano.
Kad sam išao na library load učitali su mi se samo nazivi boja ali nisu i semplovi. Onda sam učitavao jednu po jednu boju iz njegovog seta (individual library)i neke je učitao, i onda kad treba ono assign neke hoće a na neke izbaci custom voice memory error.
Što se to dešava, i ako neko zna neka mi kaže gde grešim, pretpostavljam da sam prevideo nešto?
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
Promijenjeno od nikadvisekorg (09.08.2011 u 14:25 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|