Videti jedan post
Star 03.08.2011, 22:37   #12
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Alen P Pokaži Post
Meni je prije pištalo samo poslije svirke, ujutro je bilo ok...dok nije došao Day D i pištanje nije prestalo. Sada imam tinitis
Pod hitno zaboravi sve CT i MRT nalaze i te nebuloznu dijagnozu o zacepljenju mikrokapilara. Dijagnoza je kod tebe vec postavljena i ona glasi tinitus. Trazi od kucnog ljekara uput za psihoterapeuta, homeopatu ili osteopatu. Tinitus nije posljedica nikakvog organskog poremecaja vec je strogo vezan za vegetativni sistem odnosno psihu. Bas radi toga ni CT pretrage kod tebe nisu donijele nikakav rezultat, niti ga mogu donijeti. Moje drugo ili mozda cak i prvo (kako se uzme) zanimanje, odnosno poziv, je psiholog pa ti govorim "iz prve ruke". Tinitus i uzroci njegovog nastanka su vec duze vrijeme poznati najsavremenijoj medicini i tu nema vise nikakvog nagadjanja. Nije mi jasno samo, zbog cega tvoj ljekar nije odredio pravu terapiju kad je vec postavio dijagnozu tinitus. Poslusaj me za svoje dobro i pod hitno trazi uput za ono sto sam ti vec gore naveo. Garantujem ti da ces se vrlo brzo osloboditi tih tegoba.
tranzit je offline