Tiho pravu razliku u zvuku ces uociti druze tek za jedno mesec i po veruj mi jer ces svaki dan po nesto da cacnes i doteras i prepravljas!Ja sam deset dana samo stelovao samo Maxx Eq dok nisam stvarno pronasao frekvenciju koja mi je smetala i nju skinuo i to su nijanse male bile u pitanju ali sa novim Maxx-om je to moguce do tancina skresati svaku mutljavinu a dodao sve ostalo sto mi kao sto kazes Pa2 nije imao a to je kristalan visoki ton i vrlo cist i precizan bas koji se moze dobiti na Pa3x!Onda sam zamenio i izmiksao dosta zvukova sa novo postavljenim zvukovima u sintu i posebno lepo sve editovao kao i svaku komponentu bubnja ponaosob i sada posle dva meseca sam zatecen svaki put kad odem na svirku!Znaci trebace ti vremena sve da ovo odradis i onda ces uociti pravu razliku sto se sounda tice a o vokalistu i to mislim da je suvisno trositi reci jer radi perverzno!Sve ovo kazem iz najbolje namere i iz licnog iskustva sa ovom spravom koju imam tri meseca,da me ne shvatis pogresno nesto da sad popujem i to