Videti jedan post
Star 20.08.2011, 13:58   #44
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Zahtjev Korgu

Ja sam godinama u kontaktu sa Korg Canada i Korg Italy. Redovno im saljem sugestije i posto me dobro znaju narocito u Korg Kanada. Tu me poznaju kljucni ljudi i ako bi ste vi pojedini clanovi/korg korisnici htjeli, evo ja cu pripremiti pismo koje cu vam predociti a svi vi koji date samo vase ime (kao saglasnost za akciju) ja cu ga dodati na pismo i reci da je ovo zahtjev svih potpisanih za doradu Operativnog sistema sa unosenjem novog Scale Editing (opcija rastimavanje na user skali minimum 4 polustepena umjesto dosadasnjeg 1 polustepena). Siguran sam da ce to oni uvaziti pogotovo kad je rijec o vise kupaca. Ja sam svojevremeno radio slicnu stvar koja je uticala na mnoge njihove odluke. Evo jos u toku dana cu pripremiti pismo i objaviti ga ovdje. Svakako za ovu akciju nas pojedinaca trebamo dozvolu foruma u smislu provodjenja iste, sa tim sto svakako forum nece stajati (ako ne zeli) iza ovoga, niti ce biti ni na koji nacin pominjan u pismu upucenom korgu(ako ne zeli). Isto tako mozete i sami da pisete korgu ako zelite.
Dodato:
P.S
U zadnje vrijeme imam problema sa Log In na stranicu. Naime cesto me izbacuje i trazi ponovni Log In iako sam vec logovao i na stranici. Dali je to problem sa stranicom ili nesto sa novim Explorerom koji sam download?

Promijenjeno od keyboards (20.08.2011 u 14:01 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
keyboards je offline   Reply With Quote