Yamaha, hvala na odgovru, reci mi, na koje konkretno prednosti ciljas? Koji kontakt da trazim, tacnije koju verziju, koji je najbolji? U vSampleru recimo nemam portamento a treba mi, upravo to splitovanje klavijaure, da recimo snimim jednu boju, da se tako izrazim, u kojoj ce mi jedna oktava svirati harmoniku, druga strings (recimo za pesmu: Jos te sanjam, mislim na forspil, gde mi trebaju dva instrumenta). E sad da li ce mi kontakt doneti brzi rad u odnosu na vSampler, manju latenciju (Kod vSamplera je skoro neprimetna, ali je ima), bilo bi pozeljno da je smanjim jos vise ako moze. Imam jos jedan problem koji nemogu da resim u vSampleru. Radi se o tome, da, moram slajder "Relative relase Time" da smanjim skroz kako bih skratio trajanje semplova, tj kad otpustim dirku da sempl ne odzvanja jos neko vreme (Efekt kao kod stringseva), nadam se da me razumes, medjutim kad to smanjim imam problema kod Stringseva, gde mi to bas treba, i ne znam kako to da resim, Da li mozda neko zna? Hvala puno na odgovorima.
|