Videti jedan post
Star 21.08.2011, 21:22   #5
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

@dmmacak

Druze ne bih psr 9000,jer ima onaj poznati problem da secne ritam ponekad,tako da bi je ipak zaobisao....

@zona
Drug,ovaj lik sto je pratio Grexu ranije na onim snimcima,jer svirao na Tyros 3 i TR-a,nije u pitanju Tyros 1

@negovan
imam za solo LE-a,tako da mi boje nisu bitne,samo ritam sekcija..Inace godinama sviram samo rolanda,koji kao sto znate nema sempler,a nikad mi i nije nesto preterano trebao,samo da klajva ima solidan fabricki bubanj,i sto se mene tice,dovoljno,nije neophodan sempler...kao sto rekoh,sto se tice semplova na ritam sekciji do sad nisam cuo nesto stvarno lepo odradjeno,ova 2,3 seta sto se vrte po netu sa semplovima,svi znate koji,su vise za satorsku svirku,i nisu bog zna sta,to za modernu svirku po clubovima,i diskotekama za mene nije,a jos manje juzni vetar semplovi...skoro sasm bas pokusavao da vucem semplove sa bubanj sa LE-a,i nisam dobio neki bogzna kakav napredak u zvuku,mada je to dosta i zbog semplova koje sam koristio...ipak dobri kvalitetni semplovi kostaju,i to puno,ako stvarno hocete da odudarate od drugih..pozz

pozzz

Promijenjeno od Milan$ (21.08.2011 u 21:25 sati)
Milan$ je offline   Reply With Quote