Tema: Verse Audio
Videti jedan post
Star 30.08.2011, 00:47   #14
darido
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 04.08.2009
Downloads: 236
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
darido befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard verse audio

Pozdrav svima sa foruma..

Sad sam stigao da procitam ovaj post i koristim priliku da iznesem svoja iskustva o verse audio d sider15 posto sam postao vlasnik ovih kutija pre par meseci..
Sa orkestrom smo odradili par velikih svirki,bilo je tu postava sa bubnjarem i samo aranzerskih formacija.Verse smo kombinovali sa ev elx 18p aktivnim binom i ponekad sa bose L1 compact sistemima zbog monitoringa,i iskustva su sledeca:
Cist kristalan precizan ton(bez izoblicenja i na velikim snagama)karakterizuje ove zvucnike,Lako za pevanje,daleko baca,nema mikrofonije ispred kutija itd..
Nisam bio u stanju da kupim verseov bin,ali ev se dobro pokazalo i na vecim svirkama mada mislim da je naljbolje resenje njihov wofer od 18"..
Prije njih sam posedovao dosta aktivnih kutija(qsc k12,rcf art 725a,325a,jbl eon g2,mackie smr450 itd)i svaka uporedba sa navedenim zvucnicima bi bila nerealna jer verse je daleko bolji i u kvalitetu i u snazi..
Jos da dodam da smo nedavno uporedili verse d sider 15 i rcf tt25a i ustanovili da u snazi tu su negde,mozda rcf za nilijansu jaci pogotovo u basevima a verse cistiji u visokima i u sredjima,laksi za pevanje.Verse dobro radi i na manjim snagama dok rcf je malo mutniji..Verse ima kvalitetniji ton,i laksi je 10 kg sto nije malo..
Sve u svemu veliki uzivljaj je raditi na njima bila je to aranzerska ili live svirka i mislim da vrede svaki evro..

Sa postovanjem..

Promijenjeno od darido (30.08.2011 u 00:50 sati) Razlog: greska u pisanju
darido je offline   Reply With Quote