Videti jedan post
Star 30.08.2011, 16:42   #9
aleksandar72
Odomaćeni član

aleksandar72's Avatar

Registrovan/a dana: 08.05.2009
Mjesto: 50° 07´ N 8° 41´ O
Downloads: 53
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 103 puta u 92 Postova
Instrumenti: ima ih vise..
Interesi: $
aleksandar72 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
aleksandar72 pošalji poruku preko MSN messengera aleksandar72 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Radex: O EV mikrofonima smo vec pisali na forumu, potrazi manuelno postove...ja ih licno obozavam,pogotovo RE seriju.

Danijel011: To su mikrofoni "non plus ultra"! Drugi su tamo parametri koji odlucuju o kvalitetu,mislim da nema u tom rangu:dopada mi se,nedopada mi se Bar ja imam takvih impresija...
Najvise se trazi od wireless sistema da bude praktican i stabilan u svaki milimetar od volumena prostorije.Mislim da nije OK da pricamo sad o kvalitetu kapsule...High-End klasa zvuci "najlinearnije", a sound kao da si mikrofon provuko kroz BSS kompresor...a kompresora "nidje"
Uradi se Soundcheck prostorije sa analizerom,proveri se ceo sistem,najbitno monitoring i audio tehnicar odluci koji ce se mikrofon koristiti.
Zna se primer KSM9 ima kriticne frekfencije oko 12KHz i to smeta primer NEXOu PS15 monitoringu i normalno uzme se nesto drugo...bolje da se promeni mikrofon nego monitoring ;-)
U principu je monitoring presudan kod odabir mikrofona...i obrnuto, svakako u profesionalne svrhe, kome treba KSM9 u kafani? Tu ce jedan Beta 87 ili Beta 58 obaviti odlicno svoj posao...svakako ako mora SHURE

Pozz
danijel011 (30.08.2011)