Videti jedan post
Star 30.08.2011, 19:55   #9
martinez
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 07.05.2006
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
martinez befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

VULE
sve si rekao prijatelju vječite teme oko toga koja klavijatura je bolja koji aranžer i sve to u nedogled ja sam jedan od onih koji ih nevoli jer šta se dešava upravo što si rekao muzičar je nebitan nedavno smo imali svirku gdje je bilo oko 5 hiljada gostiju glavna zvijezda je bio djkrmak
buraz i ja smo tu bili da pjevamo dok on odmara tu su bili i neku mladi dečki i jako bahati i nekulturni niti da se pozdrave sa kolegama
korg pa2x radi kod njih i stav kao da su veće zvijezde ok krmka (ustvari to je dobro biti samouvjeren)ali oću reći jedan pjeva drugi je DJ doduše daleko od toga da su zadovoljili publiku naprotiv dosta su ljudi rastjerali šta hoću reć pojave se takvi DJ-i i glumci i pokvare poso
a da nema aranžera takvi nebi imali šanse da se mješaju u ono što neznaju
znam neki će reći da se nemože zaraditi ako ide cijeli bend al da nepostoje takve stvari nebi bilo na hiljade bendova i cijena bi samim tim bila veća
ali šta je tu je i sami buraz i ja radimo sa aranžerima trenutno neide drugačije imamo i rolanda i korga
i još jedna pojava po zagrebu kreće polako po nekim diskaćima i kafićima neće više ljudi ni te glumce i DJ kad se već nesvira i dosta raje je to skužilo i gazde pojedine uzimaju prave DJ-e dođu ljudi i postave razglas i puštaju muziku bar niko ne glumi
martinez je offline